lauantai 7. tammikuuta 2012

Viimeinen ilta

Tänään kävin vielä tekemässä viimeisiä ostoksia tulevaa varten ja yllättäen kaupoille oli eksynyt muutama muukin loppiaisen kyllästyttämä kansalainen. Ei muuta kuin äkkiä pakolliset shoppailut ja ulos kaupasta. Tykkään paljon enemmän käydä esim. kirpputorilla, joten jos joku sattuu tietämään hyviä kirppiksiä Lapin suunnalta niin saa vinkata.

On ollut mukavaa kun on vielä ehtinyt näkemään niin monia ihmisiä tässä ennen lähtöä. Tänään kävimme mummoilla ja matkalle mukaan lähtee äidin äidiltä saamani (vielä nimetön)maskotti ja isän äidin tekemät villasukat. Niille tulee varmasti käyttöä talven aikana. Sain myös ihanalta Marialta lahjaksi lempirunoilijani Tommy Tabermannin runokokoelman ja olen siitä tosi iloinen.

Nyt vielä mittailemaan laukkujen painoja ja odottamaan aamua. Huomenna minä olen Inarilainen. :)




2 kommenttia:

  1. Maskottinimi? Julista kisa fb-ssä,tulee paljon vastauksia vai julistanko minä?

    VastaaPoista
  2. Moikkelis

    Jos jossain vaiheessa Rovaniemellä pyörähdät niin sieltä löytyy varmaan koko suomen isoin kirpputori, olikohan peräti kolmessa kerroksessa ja yhdessä taisi olla tuplafemmatorin verran myytävää.. emme edes jaksaneet teemun kanssa kaikkia kerroksia käydä läpi :)
    Mukavalta kuulostaa reissusi, käyhän koira-ajelullakin ja laita kuvia niistä ihanista hyskeista, semmoisista joilla on jäänsiniset silmät! t. Satu + muu poppoo

    VastaaPoista