lauantai 14. tammikuuta 2012

Urheilupäivä


Onpa ollut mukava ja rauhallinen päivä. Aamulla keitin kaikessa rauhassa puurot ja kahvit jonka jälkeen laitoin sukset jalkaan ja lähdin hiihtämään järvelle. Sääennustuksen mukaan tänään piti olla päivä, jolloin aurinko nousee ensimmäistä kertaa kaamoksen jälkeen ja niinhän tuo vähän yritti pilkistellä taivaanrannassa. Sää muuttui kuitenkin sen verran pilviseksi ja esti säteiden saapumisen Menesjärvelle. Hiihtolenkin jälkeen kävin vielä tunnin juoksemassa, että saan varmasti kaiken hyödyn irti valoisasta ajasta.

Täällä ajankäsitys on täysin hävinnyt. Keitimme työkaveri Silvian kanssa kahvit iltapäivällä ja rupattelimme niitä näitä varmaan toista tuntia, kun ei ole kiire mihinkään. Aivan ihanaa, I like! Iltasella lähden käymään kylällä, koska eräällä tuttavalla on 30-vuotis synttärit.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa ajelemaan moottorikelkalla itse, ja se tapahtuikin hyvin Susannamaisesti kesämekko päällä! :D Tarkoitus ei ollut kelkkailla mutta minkäs teet kun on niin spontaani mimmi kyseessä.

Susanna ja kesämekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti