perjantai 20. tammikuuta 2012

Avvil


Tänään pääsin tutustumaan Ivaloon samalla kun heitin kaverini lentokentälle. Hassua, että muutaman viikon Inarilaisena olleena Ivalo tuntui oikeasti ISOLTA paikkakunnalta! Olin ihan hukassa kun tuntui, että autoja oli joka puolella ja liikennettä aivan liikaa! Enää ei voinutkaan vaan ajaa autoa ”siwan oven eteen” vaan piti etsiä ihan oikea parkkipaikka!

Keskustan näkymää

Ivalossa asuu noin 7000 asukasta ja palvelutkin olivat sen mukaiset. Kylällä oli monta kahvilaa, lounaspaikkaa, kampaamoa ja matkamuistomyymälää. Tietenkin piti myös käydä tarkistamassa paikallinen kirpputori, joka olikin varsin hyvä. Tavara oli hyvälaatuista ja hinnat sopivia. 



Ehdoton lempikauppani oli ”RETRO”, jossa oikeasti oli aivan mahtavia vaatteita ja asusteita aina 50-luvulta 90-luvulle. Myyjänä toimi iäkäs rouva, joka kyllä osasi hommansa erinomaisesti.

Mitkä värit!! :D
 Ivalo oli sen verran iso paikka, että muutama paikka jäi ensi kerran vierailua varten.Tuttavani kertoi, että paikallisessa Kultahippu-ravintolassa on viikonloppuisin karaokea, joten vaikea arvata kenet sieltä löytää laulamasta lähitulevaisuudessa :)

Uskomatonta, että olen ollut täällä jo kaksi viikkoa. Aika menee niin nopeasti. Huomenna olen aikeissa lähteä taas pitkälle hiihtolenkille ja säästäkin on lupailtu kaunista ja aurinkoista. Jäämme odottamaan mitä viikonloppu tuokaan tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti