perjantai 13. tammikuuta 2012

Viikonlopun viettoon


Aamulla kartanolle tuli vaaliväkeä pistämään äänestyspaikan pystyyn. Oli mukava tavata kyläläisiä ja kuulla kaikenlaisia tarinoita. Joimme myös tietysti keittämäni vaalikahvit. Äänestyksen jälkeen lähdin huristelemaan kirkonkylälle jossa tein työpäivää Sajoksessa. Päivä kului lähinnä papereiden kimpussa sekä seminaarivieraita opastaessa. Lisäksi ajelin taas kylää ympäri eri hotelleissa sekä Siidassa. Olen taas tänään tavannut ihan hirveän määrän uusia ihmisiä jotka kaikki ovat vaikuttaneet aivan ihanilta. Täällä ihmiset ovat aidosti todella ystävällisiä ja iloisia. Tuntuu, että asioista ei oteta niin kovaa stressiä kuin etelässä ja ajatellaan että kaikki kyllä hoituu.
Sajos

Päivällä koin hauskoja hetkiä kun kävin juomassa kupposen teetä ja naureskelin sitä, että leivos ja tee maksoivat kahvilassa yhteensä 1,70!!! :D Kertokaa minulle se paikka etelässä jossa saa edes kupillisen kahvia tuohon hintaan :D

On mukavaa, kun jo näin lyhyen ajan sisällä on tutustunut ihmisiin ja pikkuhiljaa pääsee mukaan kuvioihin. Viikonloppua vietän vapaaneitinä ja ajattelinkin huomenna ottaa sukset alle ja lähteä kunnon hiihtolenkille.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti