sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Aurinko armas


Lauantai-ilta kului rattoisasti kylän iltamiin tutustuen. Menimme porukalla paikalliseen ”Rantsu” -baariin, joka olikin ihan täynnä. Asiakaskunta koostui pääasiassa Inarissa viikonloppua viettävistä seminaarivieraista sekä muutamasta pöydällisestä paikallisia. Baarin meno ei paljoa eronnut muistakaan ”kyläkuppiloista” ja hauskaa oli huomata, miten aina joka kylän yöelämästä löytyy hyvin samankaltaisia ihmisiä. Mukava ilta oli kaikin puolin kivalla porukalla. 
Lauantai-illan baariasu :D


Kävimme illalla myös Lisman kylässä, joka on Menesjärveltä 40 minuutin ajomatkan päässä Leville päin. Lismassa asuu noin parikymmentä ihmistä ja se on kuuluisa siitä, että se on todellakin korvessa ja siellä ei kuulu puhelin laisinkaan. Menesjärvellä sentään netti toimii jotenkin ja puhelinkin on kuulunut toisin kun pelkäsin.


Tänään lähdin päivällä hiihtämään ja katsomaan, josko aurinko näyttäytyisi edes vähän. Hiihtolenkki venähti vähän pidemmäksi kuin oli tarkoitus ja meninkin lähes koko järven ympäri. Matkaa tuli kymmenestä viiteentoista kilometriä. Aurinko värjäsi taivaan todella kauniiksi, värit vaihtuivat punaisesta siniseen ja keltaisesta violettiin. 


Sieltä se yrittää pilkistää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti