maanantai 27. helmikuuta 2012

Päivänpaistetta


Vaikka työtä on viimeaikoina ollut paljon, olen silti todella onnellinen näistä työtehtävistä. Mikään päivä ei ole samanlainen ja aamulla ei voi tietää mitä päivä tuokaan tullessaan ja minkälaisia ihmisiä tapaa. 

Susannan hiihtokoulussa


Kuinka olenkaan näin etuoikeutettu, että saan pitää hiihtokoulua keskellä kirkkainta ja kauneinta kevätpäivää muiden pakertaessa sisätiloissa paperihommia? Olen myös onnellinen siitä, että saan suoraa palautetta ja kiitosta työstäni; asiakkailta! Onneksi palaute on ollut vielä toistaiseksi positiivista :)

On kiva huomata, miten samantyyppisiä vieraita meille saapuu. Hyvin harva on ollut sellainen, että ei kerta kaikkiaan sopeudu tähän ympäristöön. Tänne hakeutuu ihmisiä, jotka ovat tulleet nauttimaan luonnosta, liikunnasta, elämyksistä ja rauhasta. Toki muutamat ovat tulleet ”cityihmisinä” tänne keskelle korpea korkkarit jalassa mutta ne ovat hyvin äkkiä sitten hävinneet kaapin pohjalle odottamaan ulkoilutusta niille suotuisammassa ympäristössä. 

Ihana ihana rantasaunamme ja palju, jotka aion lämmittää perjantaina :)


Tänään olen ollut koko päivän pihalla ja saanut yllin kyllin liikuntaa. Iltasella olisi ollut vielä mahdollisuus osallistua työkaveri Tonin pitämälle lumikenkäretkelle mutta päätin jättää väliin tällä kertaa. Viimepäivinä oma aika on ollut kortilla joten pienikin vapaahetki on kiva käyttää vaikka blogin päivittämiseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti