perjantai 10. helmikuuta 2012

Maailmanlopun pohdintaa


Eilen vietin mukavaa liikkuvaista päivää. Aamupäivästä lähdimme ajelemaan Siidalle, ja sillä aikaa kun vieraamme olivat tutustumassa Saamelaisten maailmaan, kiertelin kylällä hoitelemassa asioita ja tietenkin kävin kahvittelemassa Nesteellä.

 Minusta on hauskaa, että Neste on tavallaan kylän ”keskus” ja kohtaamispaikka. Aina kun sinne menee, voi vaan istahtaa alas ja liittyä keskusteluun, liittyi se sitten maailman syntyyn(-ja loppuun), inkojen elämänkaareen, presidentinvaaleihin tai naapurin Aslakin poroerotuskiireisiin.  Ihmisiä tulee ja menee ja sitä on tosi hauska seurata. Viihdyn tosi hyvin juuri tämän tyylisissä paikoissa ja sehän on itsestäänselvyys, jos joskus meinaan itse ryhtyä kyläkauppiaaksi/kahvilanpitäjäksi.

Puolilta päivin kävimme Siidassa ravintola Sarritissa lounaalla ja sain taas nenäni eteen aivan ihanaa lohisoppaa ja jälkkäriksi tietenkin pannukakkua :)

Iltapäivästä vieraamme olivat viettämässä aikaa huskyfarmilla ja minähän otin ilon irti ja lähdin lenkille. Oli ihanaa saada kunnon happihyppely ja raitista ilmaa. Kävin myös Sajoksessa sijaitsevassa kirjastossa sekä Sami Duodji-putiikissa. Matkaan tarttui tällaisia ihanuuksia, joista aion tehdä mm. hiuskoristeita ja rannekorun.

Huomatkaa kaunis muovipussi :)

Ilta jatkui vielä paperitöiden merkeissä ja se olikin todella hyödyllistä. Opin vaikka mitä yrityksen laskujen pyörityksestä ja kirjanpidosta, joten terveisiä vaan matematiikanopettajalleni –nyt olen taas paljon viisaampi :D

Tästä alkaapi meidän ehkä vuoden kiireisin viikko, sillä talo on huomisesta alkaen ääriään myöten täynnä. Älkää ihmetelkö, jos hiljaiseloa jatkuu tovin aikaa tällä saralla.

Nyt Susannan hiihtokoulun pariin! Reipasta viikonloppua kaikille!

Riutulan perukoilta


  
Herätin porot päiväunilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti