torstai 23. helmikuuta 2012

Revontulta ja tappuraa

Korpikartano, kuvannut Timo Halonen
Siinä teille vähän maistiaisia revontulista täältä Menesjärveltä! Kyllä kelpaa, eikö? :) Minusta on aina yhtä hauskaa mennä vieraidemme kanssa "metsästämään revontulia" ja huomata, miten samat kysymyksen toistuvat usein. Monille etenkin eteläisestä Euroopasta tulevalle ihmetyksen aihe on suuri kun taivaalla alkaa näkyä vihreitä juovia. Ja siinä vasta ihmettä onkin, jos niitä EI näy. Silloin kysytään, "voitko kertoa mitä aikaa revontulet tulevat, että voin mennä siksi aikaa sisälle lämmittelemään?"  :DD

Timppa on kuvaajana aivan huippuluokkaa (kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa)ja sainkin tänään opetusta, kuinka kuvataan omalla kamerallani yötaivasta ja revontulia. En ole laiskuuttani tähän mennessä itse vielä vaivautunut opiskelemaan kyseistä asiaa mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa hmmm ... :)

Kuvannut Timo Halonen
Iltasella kaiken aherruksen lomassa tein vielä vapaaehtoisesti ison korillisen perunarieskoja joista asiakkaamme riemastuivat. Hyvin menivät kaupaksi illallisella ja myöhemmin minulta tultiin kysymään ohjettakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti