sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Viikon parhaita paloja


Tervehdys Menesjärveltä!

Viikko on takana ja pojat lähtivät onnellisina kotimatkalle. Kuten arvasin, blogin päivitys oli käytännössä mahdotonta työpäivien venyessä pitkiksi ja työntäyteisiksi.

Viikko oli mitä mainioin ja tekemistä riitti monenlaista. Koulun hovikuvaaja Chris otti viikon aikana kuvia, joista nyt saatte muutaman maistiaisen. 

Menesjärven auringonlasku


Susannan hiihtokoulu osoittautui menestyksekkääksi ja tässä muutama kuva mm. tasapainon harjoittelusta ilman sauvoja, suksihipasta ja harjoitteluradasta. 

  
"Noniin pojat, tämä on siis se suksi"

Suksihippa

Tasapainon hakemista
 Mielestäni viikko oli erittäin onnistunut ja kaikki meni todella hyvin. Täällä on osaava porukka puikoissa ja tällaisen ryhmän hallitseminen sujui loistavasti. Tällaisia tapahtumia voisi järjestää useimminkin!

Helmikuun lähestyessä loppuaan alkaa ihmisillä olemaan talvilomat käsillä ja high season starttaa. Lappiin on odotettavissa isoja määriä kevätkeleistä ja rennosta meiningistä nautiskelijoita. Myös meillä pitää kiirusta ja hommia tulee riittämään lähiviikoiksi kiitettävästi. 

Kevään merkit ovat selvästi alkaneet näkymään Menesjärvellä, sillä päivä on pidentynyt huomattavasti siitä mitä se oli kun tulin tänne. Valoisaa on jo viiteen saakka ja aurinko paistaa kirkkaasti. Hiihtokelit senkun paranevat jee!

Nyt toivotan mukavaa sunnuntain jatkoa ja onnea tulevalle viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti