lauantai 31. maaliskuuta 2012

Porojen kuningas

Keväthankien loisteessa on hyvä jatkaa taas blogin päivittämistä pienen tauon jälkeen. Kiireisin sesonki on nyt ohi ja taas saa vähän hengähtää. Olenkin ottanut kaiken ilon irti tästä ajasta ja alkanut suorastaan himourheilijaksi, päivässä tulee vedettyä kevyitä kymmenen kilometrin juoksulenkkejä sekä siihen päälle vielä kymmenen kilometriä hiihtoa.

Helmikuu meni hujahtaen ohi ja maaliskuukin on kohta historiaa. Mihin nämä kuukaudet häviävät? Mietin kyllä näin jälkeenpäin, kuinka paljon olen tästä sesongista oppinut. Olen vieläkin sitä mieltä, että en olisi voinut päästä parempaan työharjoittelupaikkaan!

Nyt viikonloppuna Inarin kirkonkylällä pidetään 60. Porokuninkuusajot ja sinne lähdemmekin tyttöjoukolla kilpailijoita kannustamaan. Meitä kehotettiin ottamaan osaa jokkis luokkaan, josta kohteliaasti kieltäydyin :D Luulenpa viihtyväni paremmin katsomon puolella. Tärkeintä taitaa kuitenkin taas olla kisojen oheistoiminta ja pääsenpä viettämään ensimmäistä kokonaista vapaata viikonloppua pitkään aikaan joten saattaa olla että tulee kylällä pyörähdettyä myös ilta aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti