maanantai 5. maaliskuuta 2012

Susanna keittiömestarina

Työpäivieni ratoksi olen saanut tehdä myös tällaista:

Täytekakku hilla-persikka koristelulla
Täytekakku tuli tilauksesta, koska eräällä vieraistamme oli syntymäpäivä ja minua pyydettiin tekemään kakku illan kotajuhliin. Ainoana ehtona oli, että kakussa tulisi olla elementtejä Lapin luonnosta, koska sankari on kotoisin Kemijärveltä. Tällainen oli siis lopputulos.

Eilen tein asiakkaittemme iloksi taas perunarieskoja, koska perunamuussia oli jäänyt niin paljon yli illalliselta. Tällaisia herkkuja syntyi kyökissä eilen:

Ihania herkkuja namm namm :D
Tänään vietän päivääni vapaalla, joten ajattelin käydä Ivalossa pitkästä aikaa. Lisäksi tarkoitus olisi ulkoilla, koska ilmat ovat olleet hurmaavia viimeaikoina. Aurinko on alkanut paistamaan todella keväisesti ja lämpötilatkin ovat siedettäviä. Toivottavasti viimekuun kaltaisia hirmupakkasia ei enää täällä tarvitsisi kokea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti