keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kairan taikaa

Viime päivät ovat olleet aivan ihania ja rentoja! Eilen otimme valokuvia hotellin markkinointitarkoituksessa ja me tytöt saimmekin toimia malleina. Päivä kului vuoroin suksien ja vuoroin lumikenkien kanssa poseeratessa. Saimme myös kelkkailla pitkin Menesjärveä Timpan kuvatessa kelkkailuaiheisia otoksia. Päivä oli mitä mainioin ja ihanan aurinkoinen.

Tänään huristelin aamupäivällä huskyfarmille ja sain lenkitettäväkseni ihanan ihanan pienen mustan repolaisen jonka olisin tahtonut viedä mukanani kotiin. Kävimme tunnin lenkillä pitkin Lapin kairoja ja taas ei voinut muuta kuin hymyillä. Kuka on lähettänyt minut tällaiseen paratiisiin?

 Iltapäivästä lähdin myös tutkimaan Otsamotunturille menevää reittiä ja onnekseni huomasin sen olevan auki. Vaikka tie perille on kapea pieni polku, oli maasto silti hyvin merkitty ja helppokulkuinen, joten jospa sinne tulisi vaikka lähdettyä ensi viikolla tekemään pieni päiväretki. Matka per suunta on yhdeksän kilometriä ja huipulla odottaa entinen palovartijan kämppä.

Tällä viikolla olemme viettäneet Inarin kirkonkylällä Sajoksen avajaisia, joissa vieraili tiistaina myös itse persidentti puolisoineen. Kyseessä on merkittävä tapahtuma ja Sajos onkin koko kylän ylpeyden aihe.

Ensi viikon vietän vapaaneitinä lomaillen, sillä vanhempani tulevat tänne Saamenmaalle katsomaan, mihin se tytär on joutunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti